Vuçiç shpall ditë zie për terroristët serb!

Ai pranon haptas para gjithë botës se ai presonalisht qëndron prapa grupit terrorist serb të manastirit të Banjskës.

Ky akt i ri luftënxites i Sllobodanit të ri përbën një vendim i cili provon se zgjidhja e vetme për paqen dhe stabilitetin në Ballkan është dorëzimi sa më parë i këtij krimineli në Hagë, për gjenocidin dhe krimet e tij monstruoze, që ka kryer kundër boshnjakëve dhe shqiptarëve pak vite më parë! sb