Automjeti i rendit ishte parkuar dhe brenda ndodheshin dy efektive.

Personi që qelloi ndaj Gurrës me armë zjarri pistolete me silenciator kaloi afer makines se policis pa krijuar asnje dyshim.

Burime nga Prokuroria e Krimeve te Rënda pohuan, se ngjitur me lokalin ku ndodhi atentati i tipit mafioz. Diku tjeter po Bar-Kafe oficere të krimeve të drejtorise së policise Elbasan u larguan pa zhurme.

Mosreagimi i dy oficereve po verifikohet nga Drejtoria prane Shërbimit te Çeshtjeve të Brendshme.

Pavaresisht keqyrjes pamjeve nga kamerat e sigurise. Perseri nuk eshte bere e mundur identikiti i autorit. Nje automjet u gjet i djegur në periferi të Elbasanit, nga ku dyshohet.