Jam nje punonjes i doganes Durres qe do te lutesha shume nga ana juaj te mbetem anonim se me pushojne nga puna.

Duke mare shkak edhe nga shkrimet ne media. Dhe presioni qe po ushtrohet aktualisht ne keto momente nga Shefi i Departamentit Ne drejtorine e pergjitheshme të Doganave nga GJON BARDHI.

Kondinieri i kapur edhe aktualisht i bllokuar me mallra kontraband fallco te firmave te ndyshme. Firmato te ardhura nga Kina si Ora, Rripa, Syze, portofola edhe Atlete edhe kepuce sportive te cilat mbajne logon e markave te fuqishme boterore.

Kondinieri ne fjale ndodhet i bllokuar ne ambjentet e doganes durres qe prej dates Janar 04 2019. per tu zhdoganuar ne emer te subjektit ERVIS MECE me nipt L61809009A, por kondinieri ne fjale i perket shtetasit qe ju disa e keni denoncuar per futien e mallerave kontraband ARTUR DANAJ.

Per te fshehur emerin e tij ka perdorur kunatin e vet ERVIS MECE. Presioni qe po behet nga GJON BARDHI eshte zakonisht i madhe.  shefi i departamentit eshte i perfshire ne kontrabanden qe po ben ARTUR DANAJ qe gjithashtu eshte i mbrojtur nga shefi i krimit ekonomik te drejtoris MARSEL DULE.

Gjon Bardhi sot ka bere mbledhie urgjente ne oren 9 duke bere presion per te derguar kondinierin drejt doganes Tirane per ta shpetuar se ka mare 50000$ kafe nga zoteria ARTUR DANAJ.

Ju lutem se shefi i departamentit kerkoj pezullim nga detyra. GJON BARDHI shefi i departamentit te drejtoris se pergjithshme.

Jane te perfshire GJON BARDHI- Shefi i Departamentit, Marsel Dule shefi i seksionit krimit ekonomik, Artiol Saliaj ish drejtori i antikorrupsionit ne drejtorin e pergjithshme