Personazhi i njohur i skenës italiane Vittorio Sgarbi i është bashkuar mezasheve solidarizuese për Shqipërinë pas tërmetit tragjik që lëkundi Shqipërinë.

67 vjeçari u kujton shqiptarëve shprehjen popullore të tyre, duke treguar solidaritet me atë që po ndodh në vend pas tërmetit.

‘Tërmet në Shqipëri: Një proverbë shqiptare thotë: “Supet e maleve dhe supet e shqiptareve nuk janë kërrusur kurrë”. Kështu qe: Mund ta rrëzosh një shqiptar aq sa mund të rrezosh një mal”. Jam idealisht afër popullit