• Deklaratë e Federatës Pan Shqiptare të Amerikës VATRA për Protestën e 2 Marsit, 2020

Federata Pan-shqiptare e Amerikës VATRA, po ndjek me shumë shqetësim situatën e rëndë të krijuar në Shqiperi si rezultat i ozurpumit tërësor të çdo pushteti nga Kryeministri Edi Rama.


Për analogji,Kushtetuta Amerikane mbrohet me çdo mjet nga Presidenti i SHBA.
Ndaj i kërkojmë dhe mbështesim Presidentin e Shqiperis në çdo veprim që do të merret për rikthimin kushtetues të institucioneve shqiptare.


Federata Panshqiptare e Amerikës VATRA e konsideron daljen në rrugë të Presidentit dhe bashkimin e tij me popullin si mjeti i fundit për të kthyer pushtetin atje ku ai buron, tek Populli.


Manifestimi i 2 Marsit është fillimi i fundit i një qeverisjeje e cila shpopulloi, varfëroi dhe vrau shpresën e shqiptarëve.


Shqiptaro-Amerikanët janë me të ardhmen e Shqipërisë pa kriminelë dhe drogë, por me dinjitetet dhe prosperitet.


Përshëndetjet më të përzemërta nga Amerika!
Zoti e bekofte Shqipërinë!