Kryeministri u be gazi i botes nga frika!!

Po ky kryeministri qe tha se do bente alence me qytetaret, pse mbrohet si djalli nga temiani sot prej tyre.

Mire qe iken rrëzave dhe futet si diversant neper qytete, po ç’taksirat kemi te paguajme qindra milion leke nga taksat e njerezve te thjeshte per qindra police, qe i rrine nga pas ketij te cmenduri.

Shiheni vete ushtrine e policeve sot ne Malesi te Madhe,qe mbron kete rilindasin kryeminister trim me flete.