Gjatë konferencës ndërkombtare Shkencore FYTYRA E “ARMIKUT TË POPULLIT” ku të pranishëm ishin zyrtar të lart të qeveris Rama dhe ambassador të huaj të akredituar në Tiranë, ashtu si dhe nga institucioni i ish të perndjekurve politik gjatë rregjimit komunist. Morri fjalën zëvendësministër i Mbrojtjes duke folur për krimet e komunizmit, në perfundim një qytetare Shqiptaro-Amerikane i bene pytjen e PAPRITUR.

Une vij nga Amerika dhe eshte hera e pare qe marr pjese !! Doja te beja nje pytje se si komunistat qe kan bere keto krime nuk jan denuar ne shqiperi.

SALLEN E MBULON HESHTJA.