Forcat Ushtarake te Armatosura marrin ne dore sigurine e aeroportit Rinasi. Olta Xhaçka Ministrja e Mbrojtjes tha Forcat e Armatosura vendosen ne aeroportin Kombetar “Nene Tereza”

Efektivat ushtarake dhe batalioni i “Forcave Speciale” te armatosura do vendosen ne perimetrin e sigurise. Vendim marre 1 dite mbas grabitjes 10 milione euro brenda aeroportit. Koncesionari ka deshtuar pergjegjesit e tij deklaroj Xhaçka.