Ditët në zhvillim, Qeveria Rama e mbërthyer nga paniku me letrat të shumta drejtuar Kryetarit të Opozitës, të bëjnë të mendosh. A mos vall Kryeministri i vendit kërkon daljen nga situata?!

Sot kjo Qeveri është e përbër nga ish komunistë. Të mbuluar me ngjyra të shëmtuara, si kamaleon që mundohen të shtiren si Europian.

Në fakt ky kamuflazh demaskon tërsisht fytyrën e vërtetë të kësaj Qeverie. E përbër tërsisht nga ish Sigurimsa dhe ish ministrra të Proletariatit komunist diktatorial. Të shumtë në emra si hiena, tê kuq gjakpirseë të popullit Shqiptarë ndër vite. “KENI MARR FUND”!

Sot, I mbyllur në bukner, i izoluar në mëndje në agoni totale, kërkon mëshirë me anë të letrave, pa kuptim.

45-vjet, e shkatruat Shqipërinë, inteligjencen Shqiptare. Monstra të vërteta, ku sot silleni si europian dhe në zemër komunist në shpirt.

Jeni FRIKACAK të vërtetë!

Ju nuk dhe kurr nuk do mund të fshihni krimet e etrve tuaj.
    Sot është dita e fitores, ku në parlamentin Europian u Zgjodh Shqiptarja e vërtetë Arba Kokalari, me bindje të djathta. Nje antikomuniste e vendosur.
    Muaj më parë denoncoi posterat e partive te majta në korridorin e Parlamentit Europian, postera ku janë fashitur vrasësit komunizmit. Koha juaj do mbaroi.

Ç’do TIRANI e ka një FUND

Nga Agustin M Mirakaj