Mësohet se rreth orës 06:00, një i ri e ka thyer memorialin e ngritur tek Parku i Liqenit me një levë. Memoriali ka pësuar dëme të shumta pasi një pjesë e tij ka rënë.

Policia ndodhet në vendngjarje dhe është vënë në kërkim të të riut që dëmtoi objektin.