Petrit Vasili: A guxon dot ndonje ambasador shqiptar tu ngrere gishtin protestuesve ne vendet e tyre?

Solidariteti diplomatik i gishtit te ambasadorit dhe i kapjes se shtetit si veprim antishteteror!!...

Read More