Ditë si këto të bëjnë të mendohesh se sa të përgatitur jemi ne për të mbrojtur territorin tonë dhe për t’i ardhur në ndihmë Kosovës.

Nuk besoj që jemi në lartësinë e duhur. Gjithsesi, sot jemi të gjithë Kosvën. Solidaritet total me qeverinë dhe popullin e Kosovës.

Prayers