Une jam nji ish student qe kam jetuar ne Itali gjate viteve 2001 e 2005, Gjate kesaj kohe atje erdhen gjoja per te studiuar Valdrin Pjetri dhe djali i Viktor Dodes, Altin Doda drejtues te sektorit te energjitikes ne ate kohe ne qeveri.
Ata jane pjese e grupeve kriminale qe vjedhin dhe te perfshire ne trafikun e droges. Kete pune ata e kane bere qe kur ishin studente. Ne ate periudhe kjo bande u arrestua ne Firence dhe mori denimin, pavaresisht nderhyrjeve te politikes dhe te parave te droges qe vazhdon edhe sot me fshehe gjurmet ne itali dhe Shqiperi.
Te gjithe ne shkoder, por edhe ne tirane, edhe brenda drejtuesve te larte te partise socialiste e dine kete.
Valdrini eshte kapur dhe arrestuat ne oren 3 te mengjesit
Behet fjale per vitet 2001 -2002
Eshte kapur me mjet te vjedhur (flitet motorr i vjedhur) i shoqeruar me Altin Doden, djalin e nje iah ministrit Vitor Doda
Keta kane qene ne kete kohe studente ne Firence.
Eshte kapur me bime narkotike, droge.
Eshte proceduar nga kuestura e Firences, ne Piazza Puccini.
Flitet qe kane edhe ndalim qendrimi dhe kalimi ne itali.

Kete informacion ia kam drejtuar edhe prokurorise, por meqenese ato nuk po reagojne po jua drejtoj ju per ta bere pubike.

”Si ky moster jane te gjithe kryetaret qe drejtojne vendin”.