Sebastian Kurz dëgjoi zërin e njërëzve të grumbulluar para zyrës së tij dhe mbi të gjitha zërin e NDËRGJEGJES së tij!

Sebastian Kurz, kërkoi zgjedhje të parakohëshme, sa më shpejt të jetë e mundur!

Sebastian Kurz nuk tha “me të tilla protesta unë rri në pushtet edhe 100 vjet”, por dha dorëheqjen!

Sebastian Kurz nuk urdhëroi policinë të shpërndajë me gaz lotsjellës popullin.

Sebastian Kurz njoftoi popullin e tij se në pak orë do merrte vendimin e duhur!

Sebastian Kurz është Kryeministër, nuk është horr!

Sebastian Kurz është patriot, jo plaçkitës i Atdheut!

Austria është DEMOKRACI, jo narko-shtet që drejtohet nga një bandë mëkatarësh të vjetër e të rinj!!!!