Kreu i partisë Fryma e Re Demokratike, Sali Shehu ka zhvilluar takime me banorë të Tiranës, ku ka prezantuar programin e kësaj partie.

Në një mesazh në rrjetet sociale, Shehu i cili renditet në vend të 22 në listën e PD në Tiranë, shprehet se ndryshimi nuk mund të ndalet.

“Takimet, dëgjesat dhe realiteti janë mundësi për Ndryshim. Qytetarët shqiptarë e kanë kuptuar këtë ndaj 25 prill do jetë për të gjithë ditë e shënuar, voto Sali Shehun, voto nr.22, voto PD”,- shkruan Shehu në një postim në Facebook.