Nje provokacion i ulet ndaj opozites dhe mbare shqiptareve!

Miq, takimi i sotem antihistorik i narkohorrave te narkoshtetit ne Vilen e diktatorit mizor Enver Hoxha, Hitlerit shqiptar te Pasluftes se Dyte Boterore eshte provokacioni me ulet i Edvin Kristaq Xhelatit ndaj popullit opozitar por dhe mbare shqiptareve.

Ky akt eshte gjithashtu dhe kushtrimi me i fuqishem per mbare shqiptaret te ngrihen dhe me te gjitha mjetet e mosbindjes civile te permbysin kliken e narkoshtetit te bastardeve te xhelateve te diktatures hoxhiste me ne krye Edvin Kristaq Xhelatin!

Ky akt na fton qe me cdo sakrifice tu rezervojme bastardeve fundin e eterve te tyre xhelat te popullit shqiptar!

Ti shporrim, ti shporrim, ti shporrim kalbesirat!

Rama ik! Fitore! sb