Ata deputetë që ishin këtu në Parlament nuk janë më dhe ju e keni bërë këtë marrëveshje me ata dhe jo me opozitëne  re.

Ju keni ardhur nga lista të caktuara dhe  shpalosni idetë tuaja se ku qëndroni ju sa i përket sistemit zgjedhor

Këtu ju bëni politik me kode,,takohnei e pini kafe me njëri-tjetrin.

Shqiptaret duan nje politik te re politiken e ndryshimit.