Këngëtarja Rita Ora ka publikuar fotografi nga albumi familjar, të cilat i ka realizuar shumë vite më parë. Përmes këtyre imazheve, ajo e uroi të ëmën Verën, me rastin e “Ditës së Nënës”.

“Gëzuar Ditën e Nënës për gruan më trime dhe të fortë që njoh. Vera Ora, të dua nënë, faleminderit që më udhëzove në jetë dhe gjithmonë. Edhe sot e kësaj dite mësoj shumë nga ti!”, ka shkruar ndër të tjera Rita