Shkruan Agustin Mirakaj ne faqen e fb duke ju drejtuar Ambasades Amerikane ne Shqipëri me disa pytje te vlefshme.

Nga Agustin M. Mirakaj

🇦🇱 Mos u habisni kur një ditë……..te afert
Sekretari i Partis Punës t’Amerikës të shpall
Partinë Demokratike te Shqipëris non grata 🤭. Situat 🚨 për 🇦🇱

Pytje për U.S. Embassy-Tirana në 🇦🇱
1). Kanë kaluar 30 vjet ju si një institucin i vlerave të liris pse nuk dënuat krimet e komunizmit në 🇦🇱?
2). Pse nuk dolët njëher publikisht pa ju dridh qerpiku të quani persona non grata kriminelin qe vrau demokracinë Gramoz Rucin?
3). Pse ju nuk dolet haptazi e ta quani partinë socialiste si parti e krimit?

Kjo dihet boterish sepse politika që ju përkrahni momentalisht është e majta “antifa”

Siç ndjehet cdo shqiptar është i zhgënjyer me qeverin amerikane Ska pse…dhe vete Amerikanët janë të zhgënjyer sepse ju vodh liria e votës. Nga vete t’korruptuarit t’familjes Biden.
SHQIPERI nuk je vetëm ti që po shantazhohesh nga e keqja por është e gjithë bota që po vuan nga globalizmi komunist sorosian.
Shpresa e vetme që ka ngel është rikthimi i Presidentit Donald J. Trump ne fuqi, athere liria do të prek gjithandej vendet e pushtuara nga komunistët.