Presidenti i Republikes Ilir Meta me anë të një letre ka thirrur në takim krerët e partive opozitare për situatën në të cilën gjendet vendi.

I nderuar zoti Basha, nisur nga situata dramatike në të cilën ndodhet vendi dhe pasojat e saj të paparashikueshme ju ftoj juve dhe të gjitha kryetarëve të Partive të Opozitës së Bashkuar në një takim, në një kohë sa më të shpejtë, mundësisht përpara ditës së mërkurë, datë 20.11.2019