U shprehim ngushëllimet tona më të ndjera familjeve që humbën njerëzit e dashur gjatë kësaj nate tmerri! Mendimet dhe lutjet tona shkojnë për viktimat si edhe për shpëtimin e atyre që janë ende nën rrënoja!

Kjo është koha për solidaritet, për t’ju ardhur në ndihmë atyre që u prekën nga tërmeti që shkundi vendin tonë!

Falenderojmë të gjitha shtetet që po na gjenden pranë në këtë moment dëshpërimi dhe emergjence! Faleminderit Kosovë për gatishmërinë vëllazërore!

Zoti na ndihmoftë! Lutemi të mos kemi fatin e keq për të përjetuar sërisht këtë tmerr!

Princ Leka dhe Elia 🇦🇱

In the wake of the devastating earthquake which hit Albania we express our sincere condolences to the families who lost their loved ones during this last night of terror.

Our thoughts and prayers go to the victims, and for the safety of those who are still in danger under the rubble.

This is time for solidarity, to help the victims of this horrific earthquake which shook our land.

We are grateful to all states and insitutions which are assisting us during this time of emergency and despair.

Special appreciation goes to Kosova for their brotherly support. God help us, let us pray not to re-live such terror!!

Leka and Elia of the Albanians