“Sikur te isha ne vendin e Presidentit do ta shperndaja Kuvendin menjehere. Kuvendi eshte ne shkelje te Kushtetutes: duhet te kete 140 anetare, por ka vetem 122 anetare dhe nuk ka asnje mundesi per mbushjen e vendeve bosh.

Çdo Gjykate ne Shqiperi dhe ne bote do t’i jepte te drejte. Shqiptaret do t’i jepnin te drejte.