Minsitri i Brendshëm, Sandër Lleshaj e tha qartë se përgjegjësit për dhunën e ushtruar mbrëmë gjatë protestës opozitare do të ndëshkohen.

Për pasojë policia ka arrestuar 37 persona që morën pjesë në protestën e zhvilluar te kryeministria dhe parlamenti.

Nën akuzën e akteve të dhunshme policia ka proceduar 61 persona, mes tyre edhe Gazmend Bardhin, i cili akuzohet si organizator i protestës pritet te arrestohet.