Mbaroi.Ajo që po ndodh në këtë Amerikë nuk duhet të ndodhë kurrë, dhe nuk ka asnjë dyshim në mendjen time se po kalojmë nëpër një moment të egër të historisë, dhe nëse nuk korrigjojmë atë që po ndodh në dy javët e ardhshme, atëherë unë me keqeardhje e theme se dicka do të ndodhë në vendin tonë duke shkuar përpara në pjesën e fundit të dhjetorit. Gjithçka që po përjetojmë tani në të vërtetë është më shumë sesa një sulm ndaj Presidentit Donald J. Trump.

Ky është një sulm ndaj Shteteve te Bashkuara te Amerikes, ”deklaroi gjenerali Flynn.Zgjedhjet e vitit 2020 ishin vetem mashtrim me një përpjekje për të vjedhur zgjedhjet nga Presidenti Donald Trump në emër të Joe Biden.Etërit Themelues mund të mos kenë ditur për luftën kibernetike, por ata me siguri e njohën tiraninë kur e panë atë,” deklaroi gjenerali Flynn para intervistës.Operativët e Partisë Demokratike dhe aktorët e huaj përjetësuan lloje të ndryshme të mashtrimeve zgjedhore.

Armiqtë e huaj vlerësuan zgjedhjet e SHBA në një përpjekje për të vjedhur zgjedhjet nga Presidenti Donald Trump.Aktorë të këqij, të huaj dhe vendas, përdorën përfaqësuesit e “Man In The Middle” (MITM) për të mbuluar gjurmët e tyre. Kjo ishte një përpjekje jo vetëm për të vjedhur një zgjedhje por për të vjedhur Amerikën.‘THE KRAKEN’ është Batalioni 305 i Inteligjencës Ushtarake, të vendosur nga Forca Ajrore e SHBA Fort Huachuca, Arizona, gjenerallejtënant i Forcave Ajrore të SHBA Thomas McInerney (Ret.)Gjeneral-lejtnant Michael Flynn (Ushtria Amerikane, Ret) tha sot në WVW-TV me Brannon Howse se “ky është ende një grusht shteti në progres”.