Zyrtar i Departamentit te Shtetit, Mathew Palmer. Ka zhvilluar nje takim me gazetare shqiptare gjate dites se dyte te vizites se tij ne Shqiperi.

Jeni agresive dhe te beheni vitale ne funksionimin te demokracise. Eshte prononcuar Palmer zv-ndihmesi Sekretar i Shtetit Amerikan në takimin me medias.