Me anë të një shkrimi në rrjetin social Tëitter, eksperti i ekonomisë pranë CDU-së gjermane, Martin Henze, ka kritkuar me tone të ashpra Ambasadorin e Bashkimit Europian në Shqipëri, Luigi Soreca.

Henze është fokusuar tek kriza e pandemisë, e cila nuk po menaxhohet nga qeveria Rama dhe ngre alarmin se njerëzit po vuajnë urinë dhe korrupsionin.

Financimi i Bashkimit Europian nuk po arrin atje ku duhet. 

Njerëzit po vdesin si mizat sepse ekzekutivi po dështon, ju po flisni për arkitekturën. Deklarata juaj është e turpshme për ne evropianët”.

Njerëzit po vdesin si mizat sepse ekzekutivi po dështon, ju po flisni për arkitekturën. Deklarata juaj është e turpshme për ne evropianët