Nga Ilirjan Blloshmi

Sot lexova që Vatra e Nolit dhe Konices, paska nënshkruar një marrveshje me një far Elton Ilirjanin. Ky tipi nuk ka asnje vlerë intelektuale apo morale. Ky eshte pederast, te vetmen gje “intelektuale” që ka eshte; të kap për koqesh ndonjë burrë. Por ndjesë pastë Vatra e Nolit dhe Konicës nuk do tja di për këto gjëra.
Mjafton të paguash para, mjfaton ti bësh like në fb X, Y dhe je intelektual.

Se ne antarët e Vatrës, kur shkruajmë editoriale për fjalën e lirë, për demokracinë, për vlerat që ka familja. Eksitohemi më shumë se ditën kur kemi humbur virgjërinë. Por kur vjen fjala për të vepruar heshtim. Si në rastin e keti tipit. Ky tipi paguan Vatrën dhe ndonje kafe aty rrotull. Ky po që është intelektual.

Eshtrat e Nolit dhe Konicës kanë levizur vëndit pas këtyre veprimeve që bëjmë ne “vatranët” e sotëm. Me këto veprime thjeshtë kemi vrarë dinjitetin e një organizatë që është unike në botë për jetë-gjatësinë e saj.

Por shokëni tani një dolli për “intelektualin” koqe-kapës Elton Ilirjani, që u bë pjesë e Vatrës. Më vonë një kafe-mort për katandisjen e Vatrës në këtë derxhe.