Nga Evi Kokalari

Klani i Belind Këlliçit që janë në Këshillin Kombëtar, ka tre ditë që më sulmon në format më të shëmtuara, me shpifje mbi moralin dhe integritetin tim.

I mirëpres!!

Pislliku dhe degjenerimi juaj është arsyeja që luftova me gjithë shpirt për t’ju prerë rrugën, dhe ja arrita.

Ngushëllime!

PDja ecën përpara me njerëz dinjitoz në krye.

Së shpejti në pushtet!!