Pergjate viteve shikojme vendin tone i cili ka mbetur pas nga Evropa madje shum hapa pas, kjo per shkak te keq-qeverisjeve nga politika. Nje politike e cila solli ne krye te shtetit diktatore te cilet jane pengesa e ketij vendi, njerz te cilet jan te etur per pushtet,te etur per te shkaterruar. Te etur per ti pare njerzit ne injorance,te varfer te pa shprese, duhet te mesohet dhe ti jepet nje zhvillim ktij vendi. 

Ndrysh jemi drejt nje rreziku icili po nuk u largu,do ket pasoja,nese ajo parti qe do vij te drejtoj kyt vend. Nis te njejten metode si kjo parti qe po qeveris. Ateher e marrte djalli. Ta gezoni,boshatisjen e vendit ku as sorrat sdo te mbeten, je simpatizant i vendit tend jo i partive. Thjesht ndiq nje parti per te arritur zhvillimin e vendit. Nuk zhvillohet vendi duke vaferuar popullin me egersi,por duke pasuruar popullin me kultur,nje populle qe perulet para diktatures,ai popull me mir mos qoft. 

Dil nga pa dituria dhe zhytu ne dituri per te kekuar zhvillimin per nje jet met mir.