Edvin Droga liron Behar Bajrin.Per kete qellim ai urdheroi SPAKun e partise te heqi dore nga hetimi i tij me pretekstin se nuk ekzistonte numeri i bashkepuntoreve per ta konsideruar bande.SPAKU i partise ne zbatim te urdherit nisi dosjen e tij kombetare dhe nderkombetare per kompetence narkodrejtesise se Shkodres, e cila e liroi dje Behar Bajrin si heroin e narkoshtetit.Sukses madhor i Dvoran reformes. Ne narkoshtet ndalohet ndeshkimi i banditeve. sb