Eh mo KM; e gjete Shqiperinë në NATO, por fute oficerët të pastrojnë plehrat dje, sot i vendose si roje aeroporti.

E gjete Shqipërinë pa viza; sot të votoj Hollanda, të riktheje vizat!

E gjete Shqipërinë, shtet me halle; por po e dorëzon, si shtet të shembur dhe të zhytur në krizë!

Kërkove lavdi; por po firmos kapitullimin tënd Edi Rama.