Williams tha se ishte “paralizuar nga ndjenjat e kotësisë” pasi mësoi për pabarazinë e pagave.

“Në fund të vitit 2017, lajmi shpërtheu se do të paguheshin më pak se $1,000 krahasuar me 1.5 milionë dollarë që homologu im kishte marrë për të njëjtën sasi pune”, vazhdoi ajo. “Dhe me mend se çfarë, askush nuk kujdeset. Kjo nuk erdhi si befasi për mua, thjesht e përforcoi besimin e mësuar nga jeta se barazia nuk është një e drejtë e patjetërsueshme dhe se gratë gjithmonë do të punojnë po aq e vështirë për më pak para, duke marrë më shumë përgjegjësi në shtëpi “.