Vendi i 250 mijë familjeve që jetojnë në varfëri ekstreme sipas Bankës Botërore, detyron çdo familje të paguajë 160 euro në muaj ose 1,920 euro në vit për të përballuar gropën e 1,3 miliard eurove dem të konstatuar nga Kontrolli i Lartë i Shtetit vetëm në vitin 2019.

Ndërkohë, për periudhën 2014 – 2019, ky dëm shkon në plot 7,2 miliard euro.

VARFËRIA si pasojë e KORRUPSIONIT dhe TAKSAVE TË LARTA është arsyeja pse ky vend po SHPOPULLOHET, duke u renditur i pari për aplikime për azil në Europë, e lënë pas edhe vende në gjendje lufte si Siria.