“Si mund të pranohet Kryeministër dikush që krenohet se i vë viza popullit të vet?!

Lëvizja e lirë në Europë ishte arritja absolute e Shqiptarëve. Shumë më e rëndësishme se çdo arritje tjetër, përfshi dhe anëtsrësimin në NATO.

Kulmi i dështimit nuk mund të na shitet si arritje..!”, shkruan Manjani