Protestuesit kanë bllokuar aksin kryesor rrugor dhe po lëshojnë thirrjet “mashtrues, mashtrues”, kurse ndër pankartat kryesore që mbajnë në duar janë “nafta e traktorit tim e ka çmimin njësoj si nafta e Benzit tënd”,