Shqipërinë dhe situatën e paqartë para zgjedhjeve europiane që e gjejnë vendin në protesta, me opozitë jashtë parlamenti dhe një sistem 30 vjeçar që s’mban më.

Ajo që ka ndodhur ka disa domethënie: e para pse e kanë kërkuar vendosjen e vizave ndaj shqiptarëve? Kjo jo sepse ata janë rracistë ndaj shqiptarëve, por ky është një akt i pastër mosbesimi që qeveria holandeze ka ndaj qeverisë shqiptare, tha Basha