Kryetari i PD-së, Lulzim Basha, në një intervistë për DW i është përgjigjur akuzave të ministrit të Brendshëm

“Nuk merrem me fosile komuniste”, të promovuara për shkak të servilizmit dhe për shkak të shkeljes flagrante të ligjit e të Kushtetutës. Të gjithë këta njerëz do të përgjigjen para drejtësisë, sepse kanë rikthyer të burgosurit politik në Shqipëri, duke nisur me Ministrin e Brendshëm, duke vazhduar me Kryeministrin.