Nga beteja jonë pa kthim, do të fitojë Shqipëria e shumicës së shqiptarëve. Ajo e pakicës ka vetëm një vend, drejtësinë! Më #13prill, të bashkohemi në protestën më madhështore për t’i dhënë fund kryeministrit ilegjitim dhe Shqipërisë së tij të pakicës.

Zgjidhja e vetme për të ndalur grabitjet dhe shkatërrimin total të sigurisë publike dhe kombëtare, është bashkimi pavarësisht cdo dallimi për të rikthyer kushtetutën, ligjin, rendin dhe sigurinë! #ShqiperiasiEuropa #13Prill