Nëse jeni duke vizituar Himare, atëherë ju nuk duhet të humbisni Livadhi Beach, e cila është vetëm një makinë të shkurtër nga qendra e qytetit.

Plazhi i Livadhit është një nga plazhet më të gjata në këtë rajon dhe është bërë i famshëm për ujërat e thella të saj blu, si dhe për pemët e ullirit përreth.

Plazhi është i ndarë në dy pjesë, Gonia (Veri) dhe Apelistra (Jug). Gjatë verës, vizitorët do të gjejnë të gjitha nevojat e nevojshme, duke përfshirë restorantet, kafenetë dhe sportet ujore.