Nga Agustin M. Mirakaj

LIRIA QË NUK TROKITI KURRË NË DYERT TONA.

Misioni jonë është që të mos heshtim, të ngrihemi e të përmbysim fëmijët e baballarëve të bllokut.

“ATA TË VRASIN NATËN DHE TË QAJNË DITËN”

‘QEVERIA Shqiptare’ është e ndërtuar mbi themelet e krimit. Sot ajo tregoi dhe njëherë që është vrastare. Kohët e fundit populli është i shtypur, i limituar, i shkatërruar nga mafja në pushtet. Në emër të Covidit., SHQIPËTARI është i sunduar dhë nënshtruar kthyer në SKLLAVË.

Shteti pushkatoi të riun 25 vjeçar, të ardhmen e vendit. Dje dhe Sot ne përfaqësohemi nga kriminelë të veshur me Pushtet. Shteti dhe krimi janë një dhe të pandarë.

SOT SHTETI BURGOS DHE VRET TE PAFAJSHMIN. LIRON KIRMINELIN.

SHTET MAFJOZ I PËRBËRË TOTALISHT NGA MAFJOZË që marrin peng të ardhmen dhe vrasin njerëz të pafajshëm. Shteti kthehet në killer gjakftohtë.

SHQIPËRIA NË RREZIK. DIKTATURA DHE NJË HERË TREGOJË DHËMBËT e pamëshirshëm.

Heshtja është një shenjë e pëlqimit të atyre që nuk pajtohen me idetë e të ecurit përpara.

LIRINË nuk ta sjellë njeri, TI NGRIHESH DHE E FITONË ATË.

Heshtja është Skllavëri.

New York, 2020