Nga Lefter Maliqi

Rilindja duhet t’i gjejë një vaksinë Ramziut për ta ruajtur nga shëndeti mendor me të cilin do të diagnostikohet më 25 prill.
Nuk ka nevojë më për asnjë sondazh, sondazhi i vërtetë janë këta njerëz që kërkojnë ndryshimin e madh nga mëngjesi deri në dakrë. Rilindja është braktisur nga socialistët e vërtetë dhe Kryerilindasin e ka kapur tmerri i humbjes së thellë më 25 Prill.
Nuk ka marifet mavi që e devijon votën e shqiptarëve më 25 Prill.
Takimet tona me qytetarët në Berat dhe në gjithë Shqipërinë po e lënë pa gjumë Ramziun dhe shpurën e tij të konsumuar në 8 vitet që rrënoi Shqipërinë dhe shqiptarët.
LSI do të jetë uragani i fitores që nga Berati dhe në gjithë Shqipërinë, për t’ju bashkuar fitores historike të Opozitës së Bashkuar.