Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshi ka bërë një deklaratë të çuditshme mbrëmjen e sotme pas vrasjes së dy vëllezërve Bilali në qytetin e Shkodrës.
Lleshaj tha se qytetarët nuk kanë pse të frikësohen nga bandat, pasi vrasja e dy vëllezërve është bërë për larje hesapesh.
Kujtojmë që vetëm pak kohë më parë edhe kryeministri Edi Rama deklaroi në një studio televizive ‘ata hëngshin kokat e njëri-tjetrit’, duke patur parasysh vrasjet për larje hesapesh në qytetin e Shkodrës dhe në të gjithë Shqipërinë.