Presidenti Trump sapo ka lëshuar listën e tij të ngushtë të kandidatëve për Gjykatën e Lartë. Këtu është një vështrim vjedhës i disa prej emrave në listë:

Senatori Tom Cotton

Senatori Josh Hawley

Senatori Ted Cruz

Dhe me shume…

Presidenti ju premtoi se do të emëronte gjyqtarë që do të mbështesin Kushtetutën e Shteteve të Bashkuara dhe shtetin e së drejtës – kjo është pikërisht ajo që ai ka bërë dhe atë që do të vazhdojë të bëjë.Ka një arsye që Sleepy Joe nuk i ka lëshuar zgjedhjet e Gjykatës Supreme. Ai ka shumë frikë se amerikanët do të REFUZOJN-listën e tij radikale të shkurtër dhe ai do të binte edhe më tej në sondazhe.

Donald J. Trump

Presidenti i Shteteve të Bashkuara