KUR “LIGJI” JANE URDHERAT E VERBER!

Urdhera verbale antiligjore te Edvin Rames dhe Sander Lleshit po e vene ne veshtiresi edhe vete policine! Ndalimet vec me urdhera verbale e marrjet ne pyetje pa avokate, jane deshmi e nje shteti qe funksionon vetem me nivelin e frikes se kryeministrit ilegjitim qe i trajton protestuesit si te ishin kriminele, ndersa me kriminelet bleu zgjedhjet e merr zemer i kapur fort pas karriges. Edhe disa nga policet vete e kane te qarte se cfare po ndodh! Jane qytetare qe njelloj vuajne babezine e ketij kryeministri e veglave qorre qe i sherbejne! Asgje nuk harrohet e llogaridhenia nuk do vonoje! #AsnjeHapPas