kufoma politike jo vetem qe nuk kerkon falje per krimet e tij, por sot kercenon serish ne sallen e kuvendit me dhembet e krimbur nga ku perballe tij qendron e bija e atij qe drejtoi levizjen per rrezimin e tyre. Dhe ajo zgerdhihet dhe ka zgerdhitjen me te shemtuar qe ndonjehere ka pas ai parlament.

E kam per nder qe kam denuar-dekllaron kufoma me uturak. Dhe nuk ka faj jo…hiç nuk ka faj.