Serbia ‘kercenon’ Kosoven nese nuk heq taksen.

Kryeministri i Kosoves i bene thirrje Vuçiç-it te reflektoje dhe te sillet si Europian.

Vuçiç: Ne Paris do t’i prezantoje Merkel dhe Macron masat e rrepta qe do ndermarrim.