Kryegjyqtarja e Hagës që komplotoi kundër Ramush Haradinaj, Njeriu i Soros të paktën prej 1998, apo Njeriu i Moskës i specializuar nga KGB në 1983 dhe 1985, ish Zv.Prokurorja e Sofjes Komuniste 1985-1989!

Ekskluzive nga Levizja AntiSoros Për Shqipërinë dhe Koalicioni Qytetar Për Shqipërinë:

A ISHIN SHËRBIMET SEKRETE RUSE APO SOROS QË PO I BËNË KOMPLOTIN HARADINAJT?

A e dini se kush i çoi de jure kërkesë për paraqitje (por në fakt është Urdhër Arresti) në Gjykatën Speciale të Hagës për Ramush Haradinajn?

Vetë Presidentja e Gjykatës Speciale të Hagës për Kosovën, shoqja prokurore komuniste e Sofjes së Bullgarisë Komuniste 1985-1989, Ekaterina Trendafilova, “e specializuar” në Moskën e Bashkimit Sovjetik në 1983 dhe 1985, është gjithashtu një ndër njerëzit që ja detyron karrierën vetë Soros!

Ajo ka qenë ZvProkurore e Sofjes në kohën e komunizmit duke dënuar “armiqtë” e partisë bolshevike e Bullgarisë Komuniste, e specializuar 2 herë në Moskën e Bashkimit Sovjetik në 1983 dhe 1985! Dhe ju e kuptoni se çfarë specializimi dhe kush i bënte “specializimet” në Moskë apo m saktë në KGB!!!

Por kur ra komunizmi ashtu si kudo, pra si dhe në Shqipëri, Soros e rekrutoi duke “e rehabilituar” duke i hequr njollat në biografinë bolshevike sovjetike dhe u kujdes çdo ditë për karrierën dhe shkollimin e saj! Siç duket ajo ka punuar direkt me Open Society Institute dmth me vetë zyrën e vetë George Soros në New York dhe është kujdesur ai në karrierën e saj!

Puna është a e kuptojnë avokatët dhe vetë Haradinaj KONFLIKTIN E INTERESIT të kokës së inkuzicionit sorosian me rolin e Soros në copëtimin e Kosovës? A do t’a përdorë Haradinaj? Besoj jo sepse është viktimë e këshilltarëve të Soros!!! Ata po i bëjnë varrin me heshtjen e tij 1 vjeçare ndaj rolit të Soros dhe kjo heshtje ishte dhe varri i tij politik dhe jo vetëm! Ne i kërkuam personalisht Haradinajt që në fund Korriku 2018 që të denonconte Sorosin por ai nuk e bëri për shkak të këshilltarëve të tij! Po tani?

Lexoni vetë fragmente nga CVja e Shoqes Komuniste Trandafile të Bullgarisë:

(shpjegim: Soros Foundations – open society institute)

CURRICULUM VITAE

Name: EKATERINA PANAYOTOVA TRENDAFILOVA

Date and place of birth: June 20, 1953, Sofia, Bulgaria

Nationality: Bulgarian

Languages: Bulgarian – native / English – fluent / Russian – fluent / German – good working knowledge

PROFESSIONAL QUALIFICATION / SCHOLARSHIPS:

1983 June Specialization at the Institute of State and Law, Moscow, Russian Federation

1985 Jan. Specialization at the Institute of State and Law, Moscow, Russian Federation

PROFESSIONAL BACKGROUND AND ACTIVITIES:

1985-1989 Deputy district attorney, Sofia District Court (also teaching at the University)

INTERNATIONAL ACTIVITIES:

2002/March Working visit to Lithuania under the Open Society Foundations Project “Access to Justice”

2003/Nov. Working visit to the UK under the Soros Foundations – open society institute Project “Access to Justice”

NON-GOVERNMENTAL ORGANIZATIONS:

Since 1990 Working with NGOs – ABA-CEELI, USAID, UNDP, Soros Foundations – open society institute, Center for the Study of Democracy, PACEL, Bulgarian Center for Human Rights, Bulgarian Gender Researches, etc. on different issues of the legal reform in Bulgaria like human rights protection, domestic violence, trafficking of women and children etc.

Since 1998 Head of the expert group in criminal law and criminal justice, Legal Reform Initiative, Center for the Study of Democracy (NGO of Soros Network)

2002-2005 Soros Foundations – open society institute Project “Access to Justice”, member of the Consultative Council

2003-2005 Soros Foundations – open society institute International Project “Independence and Accountability of Prosecution”, member of the Advisory Board

2004-2005 Soros Foundations – open society institute Project “Strategy for the Socio-economic and Political Development of Bulgaria 2005-2010”, head of the working group on the judicial reform

Postim nga Altin Goxhajt (fb)