[jetpack_subscription_form show_only_email_and_button=”true” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” submit_button_text=”Subscribe” submit_button_classes=”undefined” show_subscribers_total=”false” ]

Protesto per te drejten tende! Protesto per nje Shqiperi ndryshe 
Ne e kemi fatin ne doen tone, ndaj jemi ngritur te gjithe ne kembe. Ne jemi ende te lire , ndaj nuk trembemi, por ngrihemi dhe fitojme.