Të gjithë shqiptarët mendoin, se dicka nuk shkonë në shqipëri.

Tani më. Ka ardh koha e zgjimit 7.5 dekada e mbani pengë Shqipërin dhe integrimin e saj në Perëndim.

Gjëndja e sotme është kthyer në një agoni dhe agresion ndaj sovranit “Rrezik”.

Të gjithë shqiptaret duhet të shohin realitetin, atë që i mungon ndër vite.

Shqiptarët duan të ikin nga syt këmbët.

Në media dëgjohet, shikohet; Ka ndërhyrhrje të huaja…RUSËT etj.

Kjo të sjell në mëndje vitet e kohës së zezë kur propoganda e tmerrit pasqyronte (SI SOT). Se agresori imperialist do të shkatërronte shqipërin dmth jeni “Paranojak total”.

Ja pra, ku ka mbrritë Qeveria Shqiptare të bëjë akuza dhe agresion politik ndaj Opozitës.

Me format nga më të ndryshme, fjalor banal pa kufi, si një egërsir pa shpirt duke treguar dhëmbët dhe forcën Shqiptarëve.

Madje dhe pa tu dridh qerpiku zotria juaj në parlament shpreh dhe zdukjen e Opozites, se i kanë ditët e numerura “I gjorë dhe pa mënd”.

Ju, bashkpuntorët ndër vite dhe bijët e Rusis lëshoni akuza ndaj Partis Demokratike.

Harruat, baballarët tuaj që mbaruan dhe u trajnuan në rusi vite të tëra e tani trashëgimia kalon tek JU.

Akuzator të denjë të partis gjithmon në pusht, si i thon nje llafi (ujku qimen e ndërron por zakonin nuk e harron) të lidhur ngush si mishi me thorin.

DËSHTIM për ju Rilindas.

Sot ti vërsulesh si një lubi ndaj medias së lirë, opozitës, fëmjve dhe grave. Ndaj gjakut tënd “SHQIPTAR”

Po nesër ç’pritet?

Fjalimet e tua, njerzit që të rrethojnë janë të varfër shumë te varfër në zemër. Si vet zotria juaj.

Paraqitja jote figurative prej kolosi tregonë shumë në ekrane si shoku enver hoxha.

Pale, besim të madh në fjalët e tua…ama kur flet i merrë era.

Ti je i vetdijshëm. Shqiptarët vuajnë dhe nuk janë të lirë si qenie njerzore.

Shqiptarët sot janë si ato zoqtë që shtegëtoinë pa ditur se ku shkojnë. Shpresa nuk është Shqipëria… PO PO, MË SE E VËRTETË. Kjo ndodh se akoma në Shqipëri ka SUNDUES...!

Kjo i bënë pra Shqiptarët që të largohen. Arsyja, sepse në shoqipëri nuk ka liri, mundësi apo shpresë, ska cfar te shtosh më.

Kujtesë!

Shqiptarët nuk jan skllevër ose mjete pune. Shqiptarët janë te lirë si gjithëçka jeta.

Tik-tak tik-tak tik-tak ora ecën përpara dhe koha po ngadalsohet. Pushteti i krimit është në agoni totale sikurse je dhe ti vet.

Jepi mundësi Shqiptarve. Në të kundërt Shqiptarët humbasin besimin dhe shpresën. Shqipëria nuk dhe s’do ketë kurr shancë me ti afrohet lindjes.

Shqiptarët duan zgjedhje, jepu atë që meriton SOVRANI. Fitimtari do tregoi qart se ku dhe nga do anoj shqiperia.

Demokracia do lulëzojë gjithmonë, dhe liria do jetë përjetë.

Agustin M Mirakaj