Miq, duke ndjekur Opinion vetishem me lindin keto pyetje:

1-A do hetohen pasurite e Fatmir Xhafes dhe vellezerve Xhafa nderkohe qe Geroni, dmth Agron Xhafa vuan denimin si trafikant nderkombetar?

2- A do hetohen sarajet e Surrelit me 57 m gjatesi themelet nderkohe qe kur u ndertuan pronari Edvin Kristaq Rama kishte te deklaruara vetem 2900 euro dhe 400 mije lek ne formularin e dorezuar ne ILDKP?

3-A do te hetohet pallati ne “paje” pese katesh i zonjes Rama, per te cilin nuk ekziston asnje fature ndertimore, tatimore, doganore apo bankare?

4- A do te hetohen lidhjet e Olsi Rames me Genti Xhixhen, kapon ne arrati te grupit te Xibrakes?

Miq, keto jane disa pyetje qe doja te shtroje per panelin e nderuar! sb